Decléor

Als leider in aromatherapie de nieuwe schoonheidsenergie, gebruikt Body & Beauty producten tijdens de behandelingen van het bekende cosmeticamerk: 

[flickr-photo:id=17135368215,size=n]Het franse cosmeticahuis Decléor biedt huidverzorging op basis van  aromatherapie en phytotherapie. Decléor biedt u de meest natuurlijke huidverzorging vanwege het gebruik van essentiële oliën in de verzorging en de behandelingen.

Schoonheid begint dan ook  met twee druppels essentiële olie van Decléor. Schoonheid is namelijk niet alleen een mooi uiterlijk. Schoonheid is de harmonie tussen het innerlijk en het uiterlijk.

[flickr-photo:id=16801550894,size=m]

Bij uw bezoek maken wij van Body & Beauty allereerst een huidanalyse en gaan we na hoe u uw huid gewend bent thuis te verzorgen. Voor ieder huidtype, persoonlijkheid en levensstijl heeft Decléor het juiste product. Samen met u worden de juiste producten geselecteerd en wordt bekeken welke schoonheidsbehandeling perfect bij uw huidtype aansluit. Dit, omdat ieder mens uniek is en unieke wensen heeft.

De heerlijk geurende essentiële oliën die hierbij wordt gebruikt, zorgt ervoor dat u zich helemaal ontspant. Hierdoor kan de huid de werkbare stoffen veel beter opnemen en wordt het effect van de verzorgingsproducten verveelvoudigd U zult zich verbazen over het direct voelbare en zichtbare resultaat! Er  bestaan  duizend  en  één manieren om uw huid te verzorgen. Met de AROMESSENCE™ - Biedt u uw huid de meest natuurlijke!

 

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.