Malu Wilz

 

Ogen, U kijkt ermee, Andere kijken er naar. Als u naar iemand kijkt vallen de ogen vaak het eerste op. Andersom is dat dan natuurlijk ook zo. Als mensen naar u kijken vallen uw ogen ook vaak als eerste op. U wilt dan natuurlijk ook dat uw ogen er mooi en goed verzorgd uitzien. Malu Wilz heeft veel producten, in mooie trendy kleuren, om uw ogen nog beter tot zijn recht te laat komen.

0nderverdeeld in Oogschaduw, Wenkbrauwen, Kajal en Eyeliners, Mascara en Oogpoeders.

[flickr-photo:id=24361778665,size=n]

 

Malu Wilz heeft voor de lippen o.a. de volgende producten: Lippenstiften, in mooie, warme, maar ook trendy kleuren. Lip designers, voor het maken van de perfecte lipcontour. Soft color gloss, voor een mooie glans en hoge kleurintensiteit.

Maar ook een verzorgende Lip Balm met een zijde zachte glans. Een goede basis, meer dan het halve werk.Logisch natuurlijk, om lang plezier te hebben van de  mascara of oogschaduw die u aanbrengt? Er voor te zorgen dat uw huid en wenkbrauwen beschermt zijn? Een goede basis is een mustt.

Uw handen en voeten zijn ongemerkt vaak in beeld.Laat ze verzorgen door de producten van Malu Wilz!

Als u betaald aan de kassa, als uw haren goed doet of uw bril op of af zet, bij veel dagelijkse bewegingen zijn uw handen, dus ook uw nagels, onder de aandacht van andere. Als u uw nagels goed verzorgd heeft, mooi gelakt, valt dat dan ook meteen op.

Ook in de zomer, in een open schoentje zult u zich beter voelen als uw teennagels er perfect uitzien. Naast vele tinten nagellak heeft Malu Wilz producten ontwikkelt voor een goede verzorging van de nagels en nagelriemen.

[flickr-photo:id=17376252004,size=n] Malu Wilz make up. veel verschillende soorten teintTeint? Of u nu kleine oneffenheden, lijntjes en rimpeltjes wilt camoufleren, uw huid wat wilt materen, een tintje wilt geven om er iets bruiner uit te zien? De producten van Malu Wilz bieden de oplossing.

Een breed scala producten, alle proefdiervrij ontwikkelt, zullen zorgen voor het gewenste effect met een natuurlijke uitstraling. De foundations, blushers, concealers, poeders etc. zijn verkrijgbaar in vele soorten tinten zodat er altijd wel een is die perfect bij u past.

De mogelijkheid om met behulp van het milieuvriendelijke ”klik” systeem oogschaduw en blusher naar wens te combineren en om te wisselen.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.