Zwangere vrouw

Het programma voor de zwangere vrouw

[flickr-photo:id=16802891844,size=-]

Alle vrouwen die een kind verwachten hebben een ding gemeen:zij zien er stralend uit. Maar geen enkele vrouw beleeft haar zwangerschap op dezelfde manier. Kom dus tijdens Uw zwangerschap naar Body & Beauty wanneer U er zin in heeft. U vertelt ons wat U nodig heeft en onze schoonheidsspecialiste zal U de speciaal aangepaste verzorging geven.

Elke gezicht en lichaamsverzorging begint met een rugmassage die u gegeven wordt terwijl u ligt of zit en dus aangepast is aan uw ronde buik.
Uw stresszones worden opgezocht en uw spanningen drijven weg. Wij hebben een speciaal programma ontwikkeld voor het gezicht en het lichaam dat beantwoordt aan de wensen van de toekomstige moeders.

De eerste drie maanden heeft u meer dan ooit zachtheid nodig.
Specifieke lichaamsbehandelingen. Zuiveren, schrubben reinigen, deze verzorging maakt de huid glad en fluweelzacht en geeft haar de nodige hydratatie. Aromaplastie voor uw gezichthuid is een ware verwenning:deze wordt ingepakt, verwarmd, en krijgt een vitamine- en proteïnecocktail. Resultaat:een stralende huid.

[flickr-photo:id=17399394176,size=-]

In de 5e maand kunt u tevens het vasthouden van teveel lichaamsvocht voorkomen.
Met deze lichaamsverzorging verzorging zult U verbazingwekkende resultaten opmerken rond uw buik, billen en enkels. Dat is het effect van de essentiële oliën.

In de 6e maand is het zwangerschapsmasker soms onvermijdelijk.
De verhelderde verzorging laat uw opperhuid stralen en voorkomt vlekken. U kunt nu ook nee zeggen tegen cellulitis in de 6e maand. De cellulitus behandeling is nu de juiste verzorging. Deze massage uitsluitend tegen cellulitus, helpt mee aan de drainage en herstructurering van de celweefsels.

U heeft uzelf ook stevigheid en elasticiteit beloofd in de 7e maand.
De behandeling voor uw buste, uw buik doet wonderen, voorkomt zwangerschapsstriemen en heeft zelfs een werking tegen de veroudering. Voor uw gezicht raden wij de complete verzorging van een dubbel masker aan.

In de 8e maand zal uw buik u dankbaar zijn.
De aromaplastie verzorging op uw buik voelt heerlijk aan. De cryogalbe verzorging is heel prettig tegen het gevoel van zware benen. En voor uw  gezicht zijn de speciale verzorgingsproducten van harte welkom.

De 9e maand verwelkomt de mooiste moeder haar baby in alle schoonheid.
Een aromaplastie verzorging, een massage van de hoofdhuid, de schouders, een oogverzorging, en een spapedicure een verwennerij voor de voeten.

Welkom baby!

 

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.