Micro-dermabrassie

 

Deze behandeling biedt u een zachte,maar effectieve manier van huidpeeling. De techniek is snel,veilig en met een fantastisch resultaat.

[flickr-photo:id=17136414402,size=n]

Vertoont uw huid rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekjes, acne, vergrote poriën of littekens? Een grauwe of doffe huid, verlies van vitaliteit, glans of toont uw huid een verslapping?

Ze zijn het gevolg van stress, spanning zonlicht, roken, slechte voeding, alcohol, milieu invloeden of gewoon het vorderen van der jaren.

Na een microdermabrassie behandeling of kuur is het resultaat direct goed zichtbaar. Een zuivere en stralende huid, een vitale en frisse uitstraling en sterke vermindering van oneffenheden, vlekken en rimpeltjes.

 

De Micro-dermabrassie behandeling is geschikt voor ieder huidtype, ook de donkere en gevoelige huid met spectaculair en langdurig zichtbaar resultaat. De intensiteit van de behandeling wordt individueel afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

Micro-Dermabrassie is het antwoord op uw huidproblemen en gaat de gevolgen tegen van een verouderde huid.  Afhankelijk van de aard van uw huidprobleem zal Body & Beauty u een behandeling of kuur adviseren. Voor maximaal resultaat wordt een kuur gemiddeld 5 tot 10 behandelingen aangeraden, afhankelijk van de verbetering die u voor ogen heeft.

[flickr-photo:id=16951805329,size=n]Behandeling met de Micro-Dermabrassie:

Ter vermindering van:

 

Fijne lijntjes en rimpeltjes
Ouderdomsvlekken en pigmentvlekken verminderen
Vermoeide huid, vale huid leeft weer op
Grove poriën verminderen
Minder goede doorbloeding door roken wordt grondig aangepakt
Een door zon beschadigde huid
Verouderde huid
Droge huid
Voor de aanpak van striae
Littekens van acne verminderen spectaculair    

Microdermabrasie is toepasbaar als eenmalige behandeling of als kuur en is uitstekend te combineren met de Beautytec Sim om werkstoffen dieper in de huid te sluizen.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.