Medische Camouflage

Medisch Camouflage therapie is een methode om d.m.v. een camouflage crème opvallende (ontsierende) huidafwijkingen af te dekken van uw gezicht en lichaam.

[flickr-photo:id=17117672389,size=n]

 

De producten die door Body & Beauty gebruikt worden bevatten een hoge concentratie pigmenten waardoor deze beter afdekken dan de regulier verkrijgbare make-up of camouflage.

Camouflage is een goede oplossing om huidaandoeningen als een wijnvlek, vitiligo, en couperose, spataderen en diverse blijvende huid oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. verdoezelen.

Maar het is ook geschikt voor littekens, en zelfs voor tatoeages.

Met speciaal daarvoor ontwikkelde producten kunnen huidproblemen op het lichaam en in het gezicht worden gecamoufleerd.

 

[flickr-photo:id=18368895126,size=n]

Behandeling met camouflageproducten

Body & Beauty zal de specifieke plek behandelen door toepassing van de juiste camouflageproducten. Dit zijn producten die specifiek zijn ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid.Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur verkregen die het best overeenkomt met de huidkleur van de cliënt. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof).

 

[flickr-photo:id=17096877237,size=n]

Zelf leren camoufleren

De behandeling bij Body & Beauty leidt vaak tot zeer bevredigende resultaten. Aangezien het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat u zelf vaardig wordt in het camoufleren. Body & Beauty kan u daarbij helpenBody & Beauty leert uw op een speciale manier het aanbrengen van de camouflage op uw gezicht en lichaam.Na de instructie en oefening kunt u zelf de camouflage aanbrengen.

 

Body & Beauty is gespecialiseerd in medische Camouflage Therapie en erkend door zorgverzekeraars die deze behandeling dan ook meestal geheel of deels vergoedt

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.