Handmassage

Laat uw handen eens heerlijk ontspannen.

Verwen ze eens met een enerverende massage en uw handen voelen aan als nieuw!

[flickr-photo:id=24350636382,size=-]

Body & Beauty, expert in Cosmetische Aromatherapie, werkt met  unieke huidverzorgingsproducten die 100% natuurlijk zijn. Heerlijk geurende etherische oliën, gewonnen uit bloemen, bladeren en vruchten.

Drukpuntmassage
Hierbij worden speciale drukpunten gebruikt, en uitgevoerd met essentiële oliën
De essentiële oliën worden nauwkeurig met elkaar gecombineerd, zodat er een hoge werkzaamheid wordt bereikt. In hun zuivere vorm zijn de aromatische oliën bijzonder doeltreffend, maar bovendien versterken ze elkaar, als ze samen worden gebruikt  ze maken de nagelriemen soepel, voeden de nagels en helpen om deze sterker te maken.

Handmassage
De handmassage wordt met een luchtige en fluweelzachte crème die  speciaal samengesteld is voor de verzorging van de handen. Wordt snel opgenomen. Laat geen vet laagje achter en is bestemd om droge en verzwakte handen te voeden, te beschermen en satijnzacht te maken, huid veroudering verschijnselen te helpen beperken De luchtige en zachte textuur crème wikkelen uw handen in een luchtige, fluwelige en beschermende sluier hydrateert, maakt de huid soepel en heerlijk zacht. •Handmassage gedurende het gehele jaar voor zowel mannen als vrouwen, versterkt de structuur van de nagels en verzacht irritatie en kloofjes.

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met het telefoonnummer: 071-5761755.